Kde čepují Benedict?

Otevírací doba prodejny

Po: 10:00 - 17:00
Út: 10:00 - 18:00
St: 10:00 - 18:00
Čt: 10:00 - 18:00
Pá: 10:00 - 17:00

Polední pauza
11:45 - 12:30

břevnovský-pivovar

HomePiva

Russian Imperial Stout 21 %

Russian Imperial Stout 21 %. Tmavý speciál, který delším zráním získává vůni a chuť kvalitní hořké čokolády. Pivo si velice oblíbila carevna Kateřina Veliká. Podávejte k sladkým dezertům, aromatickým sýrům a v případě krize.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 12°- 14°C

Pšeničný Bock 16 %

Pšeničný Bock 16 % (příležitostné pivo) Výrazná hřebíčková a banánová vůně a chuť je příjemně doplněna karamelem pocházejícím z pšeničného karamelového sladu. Tento intenzivní buket v kombinaci s vyšší  plností činí z tohoto piva lahodný pivní dezert.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 10° - 12°C

Imperial Lager 20 %

Imperial Lager 20 %. Mohutné pivo, které si při své velké síle a hořkosti zachovalo pitelnost klasického českého ležáku. Je vhodné ke zvěřině, smetanovým omáčkám, aromatickým sýrům a přepadne-li vás smutek.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 10°- 12°C

 

 

 

 

Pšeničné pivo 11 %

Pšeničné pivo 11 % bavorského typu vyznačující se silným řízem a plností, slabou a jemnou hořkostí a především typickou slabě banánovou a hřebíčkovou vůní a chutí. Vhodné především k zahnání žízně a únavy a k lehkým dezertům.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 10°- 12°C.

Břevnovské Abbey 17%

Břevnovské Abbey 17%. (příležitostné pivo) Pivo má výraznou plnost, nižší hořkost a výrazné ovocné a kořeněné tóny ve vůni a chuti. Připomíná svým charakterem polotmavá trapistická piva. Je vhodné pro slavnostní příležitost a pro zahřátí.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 10° - 12°C

Klasický tmavý ležák 11 %

Klasický tmavý ležák 11 % s tradičním způsobem výroby. K sypání se používají čtyři druhy sladu, které dodávají tomuto pivu typickou plnou karamelovou chuť i vůni. Pivo je vhodné k českým jídlům, i k posezení s přáteli.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 7 - 9°C

Klášterní IPA 15%

Klášterní IPA 15% je svým charakterem na pomezí anglického a amerického stylu. Plné tělo, vyšší, mírně drsná ale příjemná hořkost a znatelný citrusový buket pocházející ze speciálních odrůd chmele zajišťují tomuto pivu dobrou pitelnost při každé příležitosti.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 10° - 12°C

Klasická dvanáctka 12%

Klasická světlá dvanáctka 12% vyrobená tradičním způsobem vyznačující se plností a silnou, ale jemnou hořkostí. Pivo je vhodné k českým jídlům, k zahnání žízně i k posezení s přáteli.

 

Optimální teplota pro konzumaci je 7 - 9°C